weekend stockholms skärgård barn

ut i skärgården. Lämna även plats för en osttallrik och sötsaker från dessertbordet. På vår sida om allemansrätten hittar du information om dina rättigheter och skyldigheter när du vistas ute i Stockholms skärgård. Från SEK 535, buffé, ostar desserter, halva priset för barn 6-15. Vi utlovar en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda!

weekend stockholms skärgård barnweekend stockholms skärgård barn

Det finns många anledningar att komma till Sandhamn. Till exempel för att fira er bröllopsdag, eller för att komma ifrån vardagen och visa vad ni betyder för varandra. Weekend I stockholms skärgård.

Har du någon allergi eller intolerans? Du tar dig enkelt ut till öarna även om du inte har en egen båt. En lyxig weekend på ett hotell i Stockholms skärgården eller en mysig naturnära övernattning i tält. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Boka, varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms skärgård. Skärgården erbjuder säkert något som passar just.

weekend stockholms skärgård barn