movant.se Umeå

Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Klicka på länken nedan för att se hela utbudet! Vi arbetar nära samtliga branscher där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Jag trodde det var ett mer konstnärligt hantverksjobb, men tycker ändå att jag hamnat rätt, säger 24-åringen, som i nästa vecka tävlar för Sverige i yrkes-EM i Budapest.

Marknadens behov, din kompetens, söker du efter en bra yrkesutbildning som kan göra dig anställningsbar eller som kan vara språngbrädan till en ny karriär? Vi ska ha flexibla enheter som effektivt kan ställa om mot de behov som ställs i samhället och dess utmaningar.

movant.se Umeå

Hockey tjejer umeå, Shopping umeå, Uppsägningstid studentlägenhet umeå, Blocket umeå,

Nu finns samtliga kurs- och antagningsbesked på era studerandekonton. Välkommen med din ansökan via länken nedan eller frågor till platschef Rickard Engström, tel. Vi ska vara ledande inom yrkesinriktad vuxenutbildning och arbetsmarknadsomställning genom ett nära samarbete med branscher och näringsliv. Movant Stockholm är stolta över att vara först i Sverige (!) med utbildningen Bilskaderådgivare i samarbete med Fordonsakademin och Arbetsförmedlingen Stockholm. Det kan gälla svetsning, lödning, tätskikt på tak eller helt enkelt bearbetning med snabbgående verktyg. Det kan vara första steget mot ditt nya jobb!