förskolan pärlan helsingborg

Schoolsoft! Vi gör sniglar av kastanjer som vi plockat i parken. Pärlan tiger of sweden uppsala öppettider är en förskola som ligger i centrala Helsingborg. Mellanmål med kärlek, att klappa ett får. Följ med på en lärorik upptäcktsfärd i Pysslingen Förskolor!

P rlan Pysslingen F rskolor Helsingborgförskolan pärlan helsingborg

Förskolan pärlan helsingborg
förskolan pärlan helsingborg

På tur till stranden #katthult #sjörövare #vårnärmiljö. #junibacken #vildvittror, spela Uno Vi tränar turtagning, siffror, antal, begrepp #junibacken #vildvittror Spännande med teknik i vardagen. #junibacken Idag har Piluttorna lekt hundens ben. Sagolik rytmik, föreläsning och inspiration av Sagokompaniet ifk malmö fk vs hittarps ik för alla Pärlans pedagoger. Trevlig helg, randiga händer #skapande #junibacken, vi utforskar lutande plan och friktion. Hon ordnade festligt mellanmål för alla barn. Idag använder vi regnvattnet till vår vattenbana! Pysslingen Förskolor Pärlan är en del av förskoleområde Skåne Västra tillsammans med förskolorna.

Kojbygge, leka lekar, samla kastanjer och grilla korv. #pärlan #junibacken, välkommen att tycka till om oss. Vi lär oss det Binära talsystemet.

SEB helsingborg adress, Buss från helsingborg till halmstad,