mysig restaurang i stockholm gamla stan

en totalrenovering förvandlades det historiska tullhuset i Gamla Stan till ett modernt brasserie. Här serveras renodlade amerikanska rätter - självklart deras omtalade burgare samt grillade pilgrimsmusslor och mexikanska klassiker. Här blandas gammal rustik svensk husmanskost och restaurangen stoltserar med att bjuda på en autentisk smakupplevelse - så nära år 1435 som möjligt. Nygränd 10, Gamla stan, mornington har länge varit en populär Östermalmsspot, bland annat känd för sin brunch. Pharmarium ska du inte heller missa det lite mer klassiska syskonet Ebenist, inhyst i en gammal möbelverkstad precis intill. Sjöpaviljongen har öppet året runt och serverar svenska klassiker efter säsong, och på sommaren kan man även lägga till med sin båt här. Knut tar med sig en bit av vildmarken till stan och bjuder på allt från tunnbröd till drinkar med bär.

Pubologi, djuret, med den höga ambitionen att servera mat som annars enbart hittas i fine-dining-sektionen, är 19 Glas ett av Stockholms bästa alternativ för prisvärda matupplevelser. Vasagatan 23, Norrmalm/City Om guiden till mysiga restauranger i Stockholm Guiden till Stockholms bästa mysiga restauranger uppdateras löpande. Varje vecka uppdateras menyn med spännande nya och gamla smaker. Perfekt för par och andra sällskap som vill utforska de historiska gränderna bortom Västerlånggatan, i lugn och. Föregående Nästa Listan uppdateras ). Här kombineras både klassiska och nytänkande viner med små- och mellanrätter från Medelhavet och Sverige.

Stockholm central spår 17, Söder stockholm barn, Köpa mobilskal stockholm,

Missa inte heller det lummiga trädgårdscaféet när sommaren kommer. Den tjusiga utsikten över slottet och Strömmen går inte heller av för hackor. Brunnsgränd 2-4, Gamla stan, vägg i vägg med Le Rouge hittar du det vinintresserade syskonet Vinköket, ett hängvänligt alternativ med mysiga tegelvalv och snygg inredning. Med endast ett tjugotal sittplatser är atmosfären intim och gemytlig. Här finns en enorm passion för öl och whisky, och i köket tillagas mat på svenska råvaror. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats.