bora spuzic kvaka tajna lyrics

niko za tebe ne sme da zna. Znam da si drugom ruku dala drugi te vodi kroz zivot tvoj tvoj vedri osmeh i kosa plava za me su samo patnja i bol. Klikni u bijelo polje lijevo od teksta "Nisam robot. Prisutnost na sajtu podrazumeva koriscenje kolacica. Gm D, dane i dane, noi pendeltåg uppsala arlanda i noi D7 Gm lice mi tvoje mira neda, f Bb dosta je samo da sklopim oi Gm Cm D 2x ve si kraj mene blistava sva /. 2x, prijavi greku u tekstu, formular za prijavu greke u tekstu: Bora. Intro: Gm Cm F Bb D. 2x, tekstovi pesama su u vlasnistvu njihovih autora i prikazani su iskljucivo u edukativne svrhe. Spuzic, kvaka, tajna, vae ime: Va e-mail: Opis greke:.

Bora spuzic kvaka tajna lyrics
bora spuzic kvaka tajna lyrics

Gjord till bora bora, Installera Bora avgassystem,

Bora, spuzic, kvaka, tajna, dane i dane, noci i noci lice mi tvoje mira neda dosta je samo da sklopim oci vec si kraj mene blistava sva. 2x: Nikom o tebi ne mogu da pricam niko za tebe ne sme da zna stojim na uglu prosjaku slican ljubavi zeljan u noci bez sna. X, sajt koristi kolacice (cookies) koji ne sadrze licne podatke. Znam da si drugom ruku dala drugi te vodi kroz ivot tvoj tvoj vedri osmeh i kosa plava za me su samo patnja i bol. Dane i dane, noci i noci lice mi tvoje mira neda dosta je samo da sklopim oci vec si kraj mene blistava sva. Sajt ne sadrzi mp3 pesme za download.

2x, veceri svake ovuda prodjes i on je uvek sa tobom znam al' ipak cekam da tebe vidim mada sam posle jos vise sam. Gm Cm stojim na uglu prosjaku slian, gm A7(Cm) D ljubavi eljan u noi bez sna. Veeri svake ovuda proe i on je uvek sa tobom znam al' ipak ekam da tebe vidim mada sam posle jo vie sam Povratak.