byta däck uppsala

hjul. Obalans i däcket skapar och bidrar till ökade vibrationer som ger mer slitage på däcket och även på bilens hjulupphängning så som spindelled, hjullager. Åker du mycket motorväg och mest stadskörning så är friktionsdäck att föredra. Övriga ärenden anmäl dig i butiken. Vi hjälper dig som har personbil, lätt lastbil, husbil, husvagn eller släp. Ett nytt sommardäck har beroende på tillverkare ett mönsterdjup på 7-8 millimeter och ett vinterdäck 8-9 millimeter. Regler för däckbyte, det är inte tillåtet att köra med sommardäck under perioden 1:a december - 31:a mars när vinterväglag råder.

byta däck uppsala

Missionskyrkans idrottshall uppsala
Föreningsbidrag uppsala
Buss uppsala västerås tidtabell
Begagnade cyklar uppsala polisen

Enligt lagen måste sommardäck ha ett mönsterdjup på minst 1,6 millimeter och vinterdäck på 3 millimeter. För mer information kontakta gärna vår professionella kundservice på det kostnadsfria numret eller besök. Och har sedan dess gått vidare i släkten Eklunds ägo i generationer. 1990 flyttade vi till domino ' s pizza lund fourways kontaktnummer nuvarande lokaler på Söderforsgatan i Librobäck. Då vi är en onlinebutik kan vi erbjuda billigare priser än fysiska butiker för att vi inte har någon dyr infrastruktur att se till, vilket innebär att du kan spara upp till 40 när du handlar hos oss. När sommaren närmar sig byter bilägare från vinterdäck till sommardäck och när vintern är på väg tillbaka byter bilägare tillbaka från sommardäck till vinterdäck igen. För att ta reda på rätt lufttryck för din bil kan du kontrollera instruktionsboken, tankluckan eller etiketten I något av de främre dörrhålen.byta däck uppsala

Kom in och byt däck hos oss idag. Boka tid för att byta däck eller kom förbi oss på drop-in. Ta en kopp kaffe i vår lounge medans vi byter till dina sommardäck. På Uppsala Gummiverkstad kan vi byta dina däck snabbt och smidigt, och sedan tvätta och förvara dem åt dig.

Flyttfirma uppsala recensioner, Massage uppsala thailändska,