lediga lägenheter umeå privata

finns ett stort antal privata hyresvärdar som inte har några officiella listor eller kösystem och som inte finns med på vare sig eller gulasidorna. Hyresvärdar, visar 15 av 20, visa alla, bostaden i Umeå. Lägg in din egen annons, sökes: Första- andrahand 30. Tyvärr, det finns inga data kopplade till lösenordet stockholm gratisnöjen du angav. Är du intresserad av att hyra skickar du en bostadsansökan per vanlig post.

Hos oss får du tillgång till ett unikt hyresvärdsregister och dagliga uppdateringar över alla lediga lägenheter i Umeå.
Just nu kan du välja mellan 76 lediga lägenheter hos 20 hyresvärdar i Umeå.
Hitta lediga Hyreslägenheter i Umeå både centralt och naturnära.

Sökes: Förstahand 3 rum Maxhyra 10000. Lägenheterna är K-märkta och har ett för Umeå betydande kulturarv. Fyll i en intresseanmälan och ange önskad lägenhetsstorlek så kontaktar Scherdins Fastigheter dig inom 60 dagar om man har en lägenhet att erbjuda.

Lägenheterna står klara för inflyttning från juli till november 2018. Sökes: Första- andrahand Maxhyra 7000. Adress: Storgatan 28J, Umeå, telefon:, e-post: Hemsida: HSB. Du kan lämna en intresseanmälan för lägenheter i storlek 1-5 rum tillsammans med en kort personbeskrivning så återkommer hyresvärden till dig. Avgiften är en engångsavgift och inte någon form av prenumeration. Om du skickar en bostadsansökan med en presentation av dig själv kontaktar Edlunds dig om man får in en vakant bostad. Adress: Tegsvägen 10, Umeå Telefon: E-post: Hemsida: Edlund Fastigheter Familjeägt fastighetsbolag med 52 hyresrätter i Umeå. Standarden på Rikshems hyreslägenheter är mycket hög och är jämförbar med bostadsrätters. Hyresgäster hos HSB har unika medlemsförmåner: Som hyresgäst får du fritt inträde till hemmamatcher för Umeå FC och stora rabatter på ett flertal heminredningsbutiker och bygghandlar i Umeå. Hos bostadsföreningen HSB har sökande mellan 18 - 29 år förtur till lediga ettor och tvåor. En inlämnad bostadsansökan är giltig under 12 månader och ger mofab möjlighet att ta kontakt med dig om en lägenhet blir ledig. Din hyresansökan är giltig i 3 månader och behöver förnyas om du under den tidsperioden ej erbjudits förstahandkontrakt.

Hyra bostad, umeå, sök 76 lediga lägenheterlediga lägenheter umeå privata