lediga bostäder lunds kommun

alla pågående planerings- och utbyggnadsprojekt, läs mer under. Letar du kanske efter en villa med egen trädgård, med Lunds och Malmös arbetsplatser bara några minuter bort med tåg? Språkcaféer finns på flera bibliotek i Lunds kommun. Sockerstan, staffanstorps centralt belägna gamla sockerbruksområde som är på väg att omvandlas till en ny, funktionsblandad stadsdel. Centrumet genomgick en total makeover under 90-talet, en omvandling som fick mycket uppmärksamhet och vann Sveriges Arkitekter planpris. Med de många fördelar och den bredd av boendemiljöer som erbjuds är det inte så konstigt att byggare står i kö för att få bygga i kommunen och att många privatpersoner köar efter bostad! Läs mer om drift och underhåll här. Eller vill du veta mer om Lunds hållbarhets- och klimatarbete? Ska du bygga nytt?

Vi fikar och läser dagstidningar eller bara pratar. Nu följer vi upp detta arbete och förlänger centrum ner mot Malmövägen, med utvecklingen. Praktisk information om bland annat bygglov, enskilda avlopp och återvinningsstationer hittar du också under respektive flik på denna sida. Mitt i en expansiv region, mitt i det vackra öppna landskapet. Senast uppdaterat: 18 oktober, 2018. Varje dag och året runt. Då kan svaret vara Hjärup, med sitt svårslagna läge, nära till allt.

Hjärup växer så det knakar med bostäder såväl som en ny skola, idrottsplats och stor park och om några år blir pendlingen härifrån om möjligt ännu bättre när dagens två spår på stambanan byggs ut till fyra. Vikhem i södra delen av orten är ett alternativ för dig som när eget hus-drömmar. I tätorterna finns väl utbyggd service i form av bland annat förskolor och skolor. Hela programmet hittar du här, vinterväghållning, bakom en fungerande kommun ligger ett ständigt arbete med driva och underhålla de allmänna ytorna. Vinterlund är ett brett program av välkända och helt nya evenemang i centrala Lund, från första adventshelgen till alla hjärtans dag. Vill du kanske bygga eller bosätta sig i en lägenhet med service, handel och pendelbusshållplats inpå knuten? Staffanstorps läge är fantastiskt. Här hittar du information om allt från bygglov och miljöarbete till vatten och avlopp samt återvinning. Även här har Staffanstorps kommun mycket att erbjuda. Grantändning, tomtar, konserter, skidfestival och teater. Dessutom finns Malmö, Lund och Köpenhamn på bekvämt pendlingsavstånd. På några års sikt kan du också bosätta sig.

lediga bostäder lunds kommun