göteborg polisen twitter

Polisen fann maskering och stöldgods, enligt polisen ska tre maskerade gärningsmän ha lämnat platsen i en bil, som sedan hittades med punktering vid en bro på Ringön. Vi har bra material att jobba med, bra bevisning och gott om vittnesuppgifter så jag tror att vi kan hitta den tredje, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson. I bilen fanns däremot inga personer. Polisen uppger att vittnen sett tre personer lämna bilen och sprungit mot Stigs Center.göteborg polisen twitter

Entreprenadaktuellt r den breda tidningen som n r flest f retag inom entreprenad och gr nytesektorn. Tidningen delas ut gratis en g ng i m naden. G teborg, strax efter lunch p s ndagen skedde en stor polisinsats i ett bostadsomr de i Hisings Backa. Vittnen ber ttar hur man sett polisen g runt. Rubrikerna fr n de senaste publicerade h ndelserna.

Radisson blu Göteborg Sverige, Handelshögskolan göteborgsavdelningen,

Personen greps i en bostad. Entreprenadaktuellt uppmärksammar människorna som påverkar, gör annorlunda herrfrisör helsingborg och gör skillnad för svenska entreprenadbranschen. Sidans innehåll och bilder är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Senaste nytt, tV-klipp, skicka in nyhetsbild och tips, mest läst. Ett vittne som satt på bussen såg hur polisen gick in i ett bostadsområde med dragna vapen. Polisen söker efter personerna i närområdet.

Piketbilen körde sen upp på gräset och tre poliser hoppade ut med stora vapen, säger vittnet. Adblock för Entreprenadaktuellt finns här (öppnas i nytt fönster). Jag har all förståelse för om de är skärrade, säger Stefan Gustafsson. Bilen och godset har tagits i beslag av polis.