hans rausing bor jag

charmigaste och vackraste krusbäret i tävlingen som vann Best in Show var ett grön bär som lämnats in av Elisabet Bårman. Kl.30 ca Krusbären börjar vägas på guldvåg. Transparent anar man kärnorna under ytan. Tavlan, målad och skänkt av Madeleine Pyk, mottogs av vinnaren under stort jubel! 1920 kom det tillbaka till Sverige som en gåva och visas nu i Livrustkammaren. Och Jesus är ljuset, Guds ord är mina fötters lykta. Vi inledde med en pianokonsert och sedan signerade Arne böcker. Pernilla och Thomas Hjelt berättar om sin bok "Eriksgatan Västmanland" för alla historie-intresserade. Därför äter vi gustavadolfsbakelser idag, i ett Arboga med 10 plusgrader och svag vind.

Motivering: Den vinnande drycken ger krusningar i själen krusbärskrusningar. Bakverk och desserter 1:a pris Karin Regefalk 2:a pris Marianne Kjellander 3:e pris Bostadsrättsföreningen Jakten Drycker 1:a pris Christina Nerbrandt 2:a pris Agnes och Maja 3:e pris Birger Kjellander Övrigt Ätbart 1:a pris Birgit Anglesey 2:a pris Peter Häberli 3:e pris Helena Åkesson Så startade. Det var en svår tid även för Elsy som då var 15 år och hennes bror Ivan som var. Såväl medlemmar som icke medlemmar inbjuds av arrangerande Hembygdsföreningen Arboga Minne. Kl.00     Prisutdelning och dragning i lotterierna. Vackra brukslandskap, slott och gårdar samsas med medeltida kyrkor och stadskärnor. Harry holm tisdagen den 20 november.

Gör er tjänst med villighet, som om ni tjänade Herren och inte människor. Motivering: Ett trevligt bakverk i tiden som passar alla, även veganer både laktos- och glutenfritt. Så hjälper du dina barn att lyckas i skolan. Där försökte man få Helena Riors morbror med på tåget, en resa som hade Sverige som mål. Att hålla sig vaken fram till den stunden. 3:e pris Krusbärssnaps, inlämnad av Kerstin Freszals från Skillinge.