göteborg vandrarhem

Göteborg finns stjärnkrogarna, de rebelliska uppstickarna, de trendiga barerna, de fantastiska kaféerna och en rullande armada av foodtrucks. På alla rum finns självklart egen. När det är dags att checka in måste telefonnumret som står på entrédörren ringas. Slottsskogen, joggingtur, freesbee golf, beach volly, grilla, kolla på sälar, älgar, pingviner. För tredje året i rad har Göteborg utsetts till bäst i världen på hållbarhet. Vid entrén till vandrarhemmet finns endast trappor (2 stycken) alltså ingen hiss! Det finns mycket att upptäcka i Göteborg, även utanför den allra innersta stadskärnan. Höst och vinter är bästa tiden för skaldjur och i december glittrar staden av juleljus innan vi blickar mot majbrasor och löparfest.

Global Destination Sustainability Index är en bred internationell ranking av städers hållbarhetsarbete. Receptionen ÄR Öppen, måndag - söndag.00-16.00, incheckning: Bemannad incheckning mellan. Göteborg året runt, fyra årstider i Göteborg, västkusten lockar året. Bara att koppla upp sig!

göteborg vandrarhem

Friman staty Göteborg
Ormar i Göteborg

Söker du ett trivsamt vandrarhem i Göteborg där du bor på gångavstånd till många av stadens nöjen och sevärdheter? I närområdet, på kviberg står idrotten i centrum. Bo centralt, billigt och spara pengar till shopping och nöjen! Välj mellan att bo i dubbel- eller flerbäddsrum med plats för bowling stockholm gullmarsplan upp till 8 gäster. Gästkök, i köket som är öppet dygnet runt finns allt ni kan behöva för att laga er egen mat. En promenad eller spårvagnsresa bort hittar du flera mysiga områden med sin egen unika charm. Båttur med Älvsnabben, ta Älvsnabben Lilla Bommen-Klippan ToR på endast en spårvagnsbiljett. Höst i Göteborg, höststaden Göteborg. Jul i Göteborg, julstaden Göteborg, med sina miljoner juleljus, mysiga marknader, Jul på Liseberg och oslagbara atmosfär är Göteborg en underbar julstad. Flanera mellan småbutiker, internationella kedjor och stora varuhus här finns allt för en lyckad shoppingrunda! Bo bekvämt, hållbart och prisvärt i Göteborg oavsett om du har siktet inställt på en romantisk weekend, semester med familjen eller en konferens.

Är du gluten- eller laktosintolerant så har vi alternativen. Med massor av evenemang och aktiviteter finns det något för alla åldrar och intressen. Receptionen har även en kiosk där ni kan köpa, glass, godis, dricka samt nödvändigheter så som tandborste och schampoo.