västtrafik periodkort göteborg borås

periodkort köper du på Västtrafiks försäljningsställen. Change language, when you change language, you will be returned to the Swedish homepage. Västtågen, västtågen är ett samarbete mellan Västtrafik, Hallandstrafiken och Jönköpings Länstrafik och innebär att det blir enklare att resa eftersom Västtrafiks egna biljetter, kort och laddningar är giltiga både på tågen mellan orterna och inom lokaltrafiken på den ort du kommer till. Enkelbiljetter, du köper dina enkelbiljetter enklast via: SJ biljettautomat, du kan också köpa SJ Årskort och SJ Månadsbiljett för olika sträckor i västra Sverige här. Om du däremot har aktiverat periodbiljetten så får du byta den mot en annan biljettprodukt inom 24 timmar från att den aktiverats.

H r p v r mobila. Med periodbiljett kan du resa obegr nsat i en m nad, tre m nader eller ett. Vi har biljetter f r hela V stra G taland.

Fritidskort kv llar, helger, och lovvästtrafik periodkort göteborg borås

Volvo cars Göteborg, Sjöbaren Göteborg, Engelska skolan göteborg gymnasium,

Om du fyller på kortet med flera periodbiljetter vid samma tillfälle är det viktigt att veta att det är villkoren vid aktiveringstillfället för varje periodbiljett som gäller. Här kan du köpa Västtrafiks periodkort. Byten och återköp av periodbiljetter. Du hittar dina personliga uppgifter, dina bokningar och allt om ditt medlemskap under din sf bio malmö biljetter profil uppe i högra hörnet. Du får byta en periodbiljett till en annan valfri biljettprodukt inom 180 dagar från köpet om den inte har aktiverats. Köp och betalning av periodbiljett, du kan köpa periodbiljetter i Västtrafiks butiker, på Västtrafiks försäljningsställen och som mobilbiljett i appen Västtrafik. . Giltighet för periodbiljett, giltighetstiden för din periodbiljett samt i vilken eller vilka zoner den gäller inom kan du se på kvittot, i en kortläsare eller på ett giltighetskvitto. Fritid 100 dagar är en periodbiljett för ungdomar. .

Västtrafik periodkort göteborg borås
västtrafik periodkort göteborg borås

Kapten röd hata göteborg
Dansa balett göteborg
Skjutning göteborg vår krog och bar
Seb borås jobb