ulf lundell tavlor till salu

Stockholm till Skåne. Mer konst på instagramkontot rockheadart och på facebooksidan Rockhead Art. "Längre inåt landet" (1980) parlaphone -. Utställningen i Simrishamn är den första Ulf Lundell gör i egen regi med frun som gallerist. Ville man vara säker på en poster så fick man komma och köa långt före öppning. Vissa målningar i webbgalleriet är försedda med vattenstämpeln Rockhead Art.

Säljes, objekt: Yllerock, namn: Per Kockum, kontakt: Jag flyttar och råkar ha ett par Uffe-prylar som kanske någon skulle vara intresserad av? Men posterna var upptryckta i 100. Objekt: Munspel, namn: Hanna Bergström.

För frågor och beställning, mejla Sofia Lundell. Konsten skickas företrädesvis med posten. Vissa undantag kan göras för glasade samt omfångsrika verk. Betalning sker via Bankgiro.

Kontakt: Efter lite övervägande med mig själv har jag beslutat mig för att se huruvida det finns något intresse för det munspel som Uffe kastade till mig vid en konsert här i Sundsvall en sommar vardar skopje - malmö ff h2h för ett par år sedan. Skicka bud per e-post till adressen angiven ovan. Objekt: Skivor, namn: Peter Karlsson, kontakt: Vinyl: Kär och Galen 1982. Han började måla i slutet av 80-talet när han var gift med Fredrika Stjerne i Lund. Verkar vara den han bär på ett foto på omslaget till "Evangeline" (insidan). Jag gillade klart dom tavlorna som var med fåglarna.