st per uppsala naglar

polering. Måndag 26 nov 08:00 - 19:00. Lördag 24 nov 10:00 - 17:00. SwedenNail hoppas alltid på hyresrätter uppsala centrum att kunna både ta hand om och göra snygga naglar till alla till ett rimligt pris och ni går härifrån med ett NÖJE! Manikyr ( Nagelvård ). Vi använder samma procedur som AkrylNaglar, skillnaden är utseendet på dina naglar. Fredag 23 nov 08:00 - 19:00.

Vad innebär randiga naglar?st per uppsala naglar

Även om olika förlängningar är ganska starka och hållbara måste ändå underhållas för att säkeställa maximal livslängd på den konstgjorda nageln. Nagelförlängning / Förstärkning, har tillkommit för att ge naglarna stöd och hjälper till att göra händerna vackra. Akrylnaglar, för dom som inte har långa naglar eller biter på dom. Imorgon 22 nov 08:00 - 19:00. Gelé lack, vi erbjuds Gelé lack. Om oss, swedenNail är i rörelse med hjälp utav en grupp välutbildade nagelterapeuter med många års erfarenheter inom yrket. Förutom välutbildadepersonal så har vi importerat alla våra sortimenter och produkter från Amerika och vi är den enda distributöodukter som vi använder har gått igenom särskilda tester som är godkända. Här kan du läsa kallelse och ärenden. Naglarna ser långa och naturlig. Akryl Rosa och vit eller glitter pulver. Vi sätter en tipp på den egna naglen och anpassar längden efter önskemål.st per uppsala naglar

Använd olje- och acetonfri remover.
Avlägsna aldrig smuts under naglarna med något vasst.
För att skapa konstnaglar i gel läggs det på nageln med en speciell teknik i flera lager och härdas i UV-lampa i cirka 2 minuter per lager.

Klubb uppsala tisdag
Taxi pris från arlanda till uppsala