hus till salu göteborgs skärgård

Konz, på gränsen till Luxemburg och inte alls långt från konkurrenten Custom Chrome Europe i Bad Kreuznach. Stuket föddes bland latinos i Kalifornien i slutet av 40-talet och det började med att man lastade sandsäckar i trunken för att köra så low and slow (bajito y suavecito) som möjligt. Robin Bradley var noga med att fråga vinnarna om de verkligen tänkte utnyttja sina friplåtar och ställa upp. Naturligtvis försöker man krydda med utställning av nya hojar, produkter och tillbehör. Den tyska grossisten och tillverkaren av Harleydelar, W W, kommer varje år med nya friska grepp. Vi återkommer i frågan!

Mer information följer i MCM 4/11. Hojutställningen var ett uppskattat inslag med en rad pristagare. Annars kanske det är dags att passa på i sommar. På MC-mässan i Älvsjö delade kollegorna på Classic Bike ut sitt pris Hall of Fame för sjätte gången.

Christer "Sheriffen" Johansson berättar att det har varit en blandad skara som hört av sig för att kanske få ett hembesök. Entréavgiften är futtiga 60 kronor och de slantarna går oavkortat till elevernas skolresa till Elmia i påsk. Givetvis håriga stuntshower som de tycks älska i England. True Evel på nya H-D-muséet Har du besökt Harley-Davidsons nya museum i Milwaukee ännu? Vinnaren i Custom Chromes Rookie Award visade sig vara en Hinckley-Bonneville! Det är Paisano Publications i Kalifornien, förlaget bakom gamla Easyriders med flera hojblaskor, som nu drar igång "Wrench" med inriktning på gamla järn och lite skateboard. Ulf Ögge försvarade såväl Sveriges som Skånes färger när fotohandlaren från Lund säkrade sitt andra raka EM-mästerskap i dragracing för klassen Pro Stock Bike när mästerskapet avgjordes på Santa Pod i England. Ryan Farquar från Dungannon på Nordirland är välkänd bland de som följer modern roadracing (vi talar gatlopp alltså). Konceptet innefattar en högklassig utställning av 17 customhojar kombinerat med en skön bar där man kan få sig en öl och något till livs mitt i utställningen. Public Choice gick till en skapelse med namnet V-Rocker, byggd av tyska Bike Project. Bilden: Minna Heikkinen vann 2010 års VM-resa. Skriv ditt namn som meddelande, viktigt!

Direktflyg göteborg till paris
Göteborg till malmö tåg
Taxi biljettpris Köpenhamn till Malmö