arken spa göteborg presentkort

som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Arken ica malmborgs malmö erbjudande Hotel Art Garden Spa i egenskap av personuppgiftsansvarig. Presentkortet skickas av säkerhetsskäl oaktiverat och pengarna på kortet bli inte tillgängliga förrän 3 arbetsdagar från köptillfället. Certifikatet garanterar att det är Arken Hotel Art Garden Spa hemsida om du som besökare kommunicerar med och att överföringen är krypterad. Är det moms på presentkort? I priserna ingår moms med 25 (OBS att det inte är någon moms vid köp av presentkort).

Returen måste ske inom tio dagar! Returen skickas till: Arken Hotel Art Garden Spa Nordatlanten 100, 418 34 Göteborg Märk paketet "Retur WebShop". Force majeure, arken Hotel Art Garden Spa är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Presentkort är giltigt i 24 månader och ska nyttjas i sin helhet vid samma tillfälle. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten. Betalning, betalning görs med betalkort (Visa, Eurocard och Mastercard). För företag Överraska med ett presentkort på Gothia Towers! Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta oss örebro skjutning 2018 på eller via E-post: Öppet KÖP. Myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. Ett presentkort från Arken Hotel Art Garden Spa kan användas till mycket en övernattning med spa, ett dagspa-paket, en avkopplande behandling eller kanske en god middag i vår härliga restaurang.

Det är lugnt du kan beställa ett presentkort nedan och ladda ner ett tillfälligt presentkort att ge bort så länge tills det riktiga kommer på posten. Frakt- och expeditionsavgift tillkommer med 19 kr per presentkort. SÄKRA betalningar, vi samarbetar med dibs för inlösen av kortbetalningar.