hund och katt helsingborg öppettider

öppettider så därför kan alla våra patienter nå oss via telefon alltid! I över 30 år har vi arbetat för att göra livet bättre för alla våra fyrbenta, och tvåbenta, vänner. Vår verksamhet bygger på bra priser och god service med många års erfaranhet av djurfoder och tillbehör. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Sea Hund Katt ligger i Kungens Kurva söder om Stockholm och har funnits där sedan 1985. Läsk, glass och annat gott finns också att köpa. Vid alla vaccinationer ingår en lättare hälsokontroll av veterinär, samt att vi väger och klipper ert djurs klor! I butiken finns också Ann, som hjälper dig med kloklippning, och vår veterinär Thair Yousef, från Huddinge Djurklinik, som hjälper dig när din vän mår dåligt eller behöver veterinärfoder. Vi bjuder på kaffe, saft, kakor, hundkex och smågodis! Giltig från till Rusta erbjudanden.

Hundens och, kattens Veterinär Er hund och kattveterinär i, helsingborghund och katt helsingborg öppettider

Han gör även hembesök. Favorit, aviseringar från Tiendeo, jag vill få de senaste, rusta katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo. Sist, men inte minst, rymmer ladan också det lilla fiket café tassen, en rastplats för alla som behöver en liten paus. Katalog Rusta In-store Giltig 1 dag. Check out our, följ Tiendeo, dela den här katalogen, erbjudande sparat! Vi hjälper er med det mesta för din sjuka såväl som din friska hund och katt. Vi har mycket gott samarbete med våra grannkliniker här i Helsingborg! Vid ev remiss av er hund eller katt så ordnar vi alltid tid till riktad veterinär med rätt kompetens! Ni ska i lugn och ro kunna hitta vad ni söker, och pröva så att det verkligen passar som det ska. Allmän medicin, specialintresserade i allergiutredningar, hud öronproblem!

Ladda ner Tiendeo appen 2018 Tiendeo Web Marketing SL Palau de Mar, 08039 Barcelona. Vår kunniga och trevliga personal finns alltid till hands, när du har frågor eller behöver hjälp.

Mejerigatan helsingborg
Boka uppkörning helsingborg