naprapat helsingborg berga

händelser, tips och nyheter på vår Facebook-sida. Välkommen att boka tid direkt via hemsidan eller genom att ringa respektive klinik. Aktivitet kroppen är byggd för rörelse. Helsingborgs Ryggklinik blir Nordic Refit (Publicerat ).

Vanliga smärtområden som vi behandlar är: Nordic Refit utvecklar funktionen i muskler och leder utifrån varje kunds unika behov. Vidare vill vi ge våra patienter tillgång till naprapatin som är en utomordentlig resurs att använda vid rehabilitering av patienter med fysiska besvär i rörelseapparaten. Ny klinik i Åre (Publicerat under April öppnar vi vår tredje klinik i härliga Åre. Magdalena Waller Dahlgren, leg. Efter 30 år byter anrika Helsingborgs Ryggklinik namn till Nordic Refit för att förnya sin profil, med målet att expandera med fler kliniker på andra orter i Sverige och Norge. Ny klinik i Lund (Publicerat nu finns Nordic Refit även i Lund! Exempel på smärttillstånd, som med gott resultat behandlas av naprapater, är nackspärr, spänningshuvudvärk, musarm, tennisarmbåge samt skulder-, axel-, ländryggs-, ischias-, knä-, hälsene- och käkledsbesvär. Hos oss arbetar hängivna naprapater och våra tjänster riktar sig till privatpersoner, aktiva idrottsutövare och företag.

När samspelet mellan muskler, leder och nervsystem inte fungerar optimalt kan smärta uppstå. Vi förebygger, utreder och behandlar funktionsrubbingar och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen. Samarbete med Berga Läkarhus avslutat (Publicerat sedan den 1/6 2016 har vi avslutat samarbetet med Berga Läkarhus. Vi har öppet när du behöver oss. Vi tar emot patienter på våra kliniker men gör även besök ute på företag eller idrottsevenemang.

naprapat helsingborg berga

Hemnet västra berga helsingborg
Planen dagar.se helsingborg
Stadsbiblioteket helsingborg skriva ut
Bil helsingborg puttgarden