feelgood göteborg lilla torget

gärning. Dom slår fast att det läggs 5,7 miljarder skattekronor på representation, kurser och konferenser. Enligt en undersökning som Medievärlden gjorde förra året kommer drygt 70 procent av dagspressajter att ha mcdonalds scandinavium göteborg öppettider någon form av betalmodell. Krig om musiken mellan SR och kommersiell radio Den kommersiella radiojätten MTG gick i veckan till stenhård attack mot hur Sveriges Radio använder sina licensmedel. Vid sidan om frågan om framtidens public service är den stora mediepolitiska frågan just nu den om framtidens presstöd. Reportrar: Erik Petersson och Martin Wicklin.feelgood göteborg lilla torget

Åke Ortmark gick nyligen bort, 89 år gammal. På 60-talet var han med och tog skjutjärnsjournalistiken till Sverige. Hör reportage om detta och. Kontakt, adress : Räkexport.

Direktflyg göteborg gdansk, Best western göteborg nära liseberg,

I vår sommarserie om nyheterna vi aldrig glömmer ska vi nu återvända till startpunkten. Reportaget sändes första gången i februari 2018. Och vad tänker han om sin roll i det? . Sändningen börjar strax efter. Taymor AbdulWahab som sprängde sig själv på Drottninggatan i Stockholm, liksom priset som sattes på Lars Vilks huvud 2007 är två exempel på händelser där Islamiska Staten varit inblandade. Snårigt för public service att välja politiska epitet (från minut 17) Politiska partier, extrema rörelser och propagandasajter för regelbundet med sig svåra publicistiska avvägningar på landets alla redaktionsgolv. Förra veckan kunde vi höra om hur journalisten Ahmet Hakan blivit attackerad och nedslagen på öppen gata. Men i branschen har slutprodukten mest mötts med gäspningar. En om hundratusentals påstådda IT-attacker, och en om hur rysk desinformation tar allt större plats i vårt offentliga t förfalskade dokument, falska nyheter och desinformation blivit ett problem, det är inte en åsikt, det är n samtidigt har flera personer nu i veckan riktat kritik.