möbeltapetserare stockholm södermalm

Traneberg, Smedslätten, Kungsholmen, Kristineberg, Hornsberg och Fredhäll. Du kan söka medlemmar i Stockholms Tapetserarmästarförening på tre olika sätt; via kartan, i listan nedan eller via sajtens sökfunktion längst ned. I vår tapetserarverkstad på Kungsholmen i Stockholm klär vi om din soffa eller fåtölj. Adlerbethsgatan 25, 112 55 Stockholm. Omklädd hos Wigrens Döttrar på Södermalm. BTL-Inredningar har sin verkstad i Fredhäll på Kungsholmen. Vi utför arbeten för såväl offentlig som privatmiljö.

Möbeltapetserare stockholm södermalm
möbeltapetserare stockholm södermalm

Välkommen till Wigrens Döttrar Möbeltapetserarverkstad vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm! Vi är två välutbildade tapetserare som erbjuder kvalificerade tjänster inom allt som berör omklädsel, renovering och ny design av möbler. Välkommen till Lis tapetseri din möbeltapetserare på södermalm i Stockholm. Vi utför renovering och möbelomklädsel med stil och design.

Stadion stockholm platser
Restaurang på stockholms centralstation

Vi är auktoriserade att renovera och färga slitet läder och kan även klä om och skära till dynor i önskade storlekar. Prisförfågningar ställes enklast genom att kontakta våra medlemmar i denna lista genom mail eller telefonsamtal. Om du föredrar att själv klä om din möbel ta foto till körkort helsingborg kan du köpa tapetserarmaterial och verktyg i vår webbutik. Vi åtar oss allt ifrån renovering av den gamla möbleln till stoppning och klädsel av nytillverkade möbler. Bengt Ruda designade denna fina fåtölj i Triva-serien för Nordiska Kompaniet. Vi håller även kurser i möbeltapetsering för den som vill lära sig mer.

Mörk himmel över stockholm
Romantiskt paket hotell stockholm
Affärsjuridik advokatbyrå stockholm
Polsk restaurang stockholm