nyexaminerad jurist jobb stockholm

oss förtroendet att lösa problem som ofta har uppkommit i samband med deras viktigaste affär i livet. Du kommer få cirka 215 kollegor inom exploateringskontoret, personer med ett stort engagemang och samhällsintresse som brinner för att utveckla Stockholm stad. Företag med Jurist jobb, blaq Group AB, blaq Group levererar ledande kandidater till kvalificerade tjänster inom finanssektorn. Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, företag, sida 1 av 225 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Arbetet på Hallqvists advokatbyrå Bostadsjuristerna, såhär har en nyanställd beskrivit arbetet hos oss.

Vår framgång bygger på specialisering, branschkännedom och ett nätverk av tekniska experter, men framförallt på våra duktiga medarbetare. Dela på facebook, dela på Twitter. Vi söker en advokat eller jurist som har erfarenhet av civilprocess och som är van vid klientkontakt med privatpersoner. Tipsa dina vänner om det här jobbet! Den nisch vi arbetar inom kännetecknas av mycket kontakter med klienter, motparter och tekniska specialister. Hos oss kommer du att få ett omväxlande och självständigt jobb med stor flexibilitet. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor.nyexaminerad jurist jobb stockholm

Kvalificerad jurist till vårt huvudkontor i Sundbyberg. Du som söker jobb som jurist har med stor säkerhet en juristexamen, en utbildning vid det rättsvetenskapliga programmet eller en examen i affärsjuridik. Såväl löneläget som tillgången på jobb är gott inom arbetsområdet. Det flesta nyutexaminerade jurister har jobb inom ett år efter utbildningen.