man död i göteborg

i en ny skottlossning i Göteborg i dag. Göteborg avled senare på onsdagskvällen på sjukhuset. Polisen har spärrat av platsen där mannen hittades för en teknisk undersökning.man död i göteborg

Polisen larmades på onsdagskvällen till Biskopsgården i Göteborg efter tips om skottlossning. En man i 25-årsåldern hittades skottskadad och fördes till sjukhus där han senare avled. Den man som skottskadades i Biskopsgården i Göteborg på onsdagskvällen har dött av sina skador. Han är inte identifierad. Vi har ingen gripen och inga misstänkta.

Man död efter skjutning i Göteborg Bohusläningen - Sverige
Man död efter skjutning i Göteborg
Man död efter skjutning i Göteborg Göteborgs-Posten
Man död efter skjutning i Göteborg Nyheter från
Helsingborg, wikipedia Republished / wiki

Rådmansgatan 12 stockholm, Sjöbaren Göteborg, Dansa balett göteborg,

Men ett vittne uppger att en man skrek: "Jag är skjuten". Barometern - 24 mar. Göteborg efter tips om skottlossning. Dela artikeln, taggar: göteborg, sjukhus, biskopsgården, läs vidare på, dagens Nyheter. Enligt Sahlgrenska universitetssjukhuset har de skjutna, båda män, födda 19, allvarliga skador. Vi kommer att vara kvar på platsen under resten av natten och även under morgondagen, säger Lippens. Polisen larmades på onsdagskvällen till Biskopsgården. Ingen gripen för skjutning, polisen har inte gripit någon misstänkt för den skjutning som inträffade sent på fredagskvällen vid en spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg.

Malmstens fisk på väg lämnaman död i göteborg

Fiskhamnen göteborg adress
Vad kostar det att hyra bil i göteborg