spa erbjudande uppsala

spahotell i, uppsala, uppsala har mycket att erbjuda när det gäller olika former av spahotell och spabehandlingar. Om du letar efter ett billigt spahotell i Uppsala så kommer du finna fantastiska priser här på Uppsala Lilla Spa. Inkluderat i entrén, i entréavgiften ingår lån av badrock, tofflor, handduk, tillgång till bubbelpooler och bastu samt frukt och vatten. Välkommen in i en harmonisk och lugn miljö där du kommer ifrån vardagens stress, unna dig tid åt din inre harmoni under någon av våra sköna behandlingar. Leave as a star. 13.00 -.00 samt lördag - söndag.00 -.00. . Vi har öppet både för dig som daggäst och hotellgäst. Här kan du läsa mer om extra öppettider under lov.

Erbjudande - Uppsala Spa Skönhetsvård Royal Spa and Beauty, erbjudanden Royal Spa and Beauty är ett exklusivt Medispa/klinik i Uppsala

Företagsekonomi uppsala distans, Spa Hotell helsingborg,

Här på denna sida finner ni en mycket god sammanställning över de spahotell som finns i Uppsala. Allt inom hudvård och Spa,.ex. Mat och dryck med smak av Karibien. Gym för hotellgäster, vårt gym är beläget på våning 1 (konferensplan) och är kostnadsfritt för hotellets gäster. Massage, ansiktsbehandlingar, duobehandlingar, lyxbehandlingar, kroppsbehandlingar, fötter, gravidmassage. Lycka till med ditt val av spahotell i Uppsala! Inga krav och inga regler. Badkläder finns till försäljning.