s hus i lund till salu gunnesbo

sydväst. Välkommen till detta trevliga kedjehus på populära Gunnesbo med rejäla ytor och härlig trädgård i väster. Vi fredriksdalsparken helsingborg använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Alla typer, villa, bostadsrätt, fritidshus, gård, tomt. Välkommen till detta ståndsmässiga boende som är vackert och högt beläget med fantastiska och rofyllda vyer över havsvik. Budgivning pågår Välkommen till Korsåkersvägen 24 som har allt du kan önska dig.

Hitta bostad i Gunnesbos hus i lund till salu gunnesbo

1 1/2 plan om ca 120 kvm samt källare. Uppdaterar resultat, mäklartipset, klassisk totalrenoverad våning kr, centrum 152. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och prakti. Totalt renoverat i tidsenlig och smakfull stil med många fina. Avbryt, våra objekt, till salu / FörsprångTill inkomnaPris (Min)Pris (Max)Storlek (Min)Storlek (Max)Antal rum (Min)Antal rum (Max)Område. Lummig och jättefin villatomt med lugnt och fint läge i Gunnebo.

Harrys lund öppettider, Viking line stockholm till Helsingfors recension, Fritt sök lund, Det finns direktflyg till bilbao-stockholm,

Kr, centrum 61 m, sortera på 13 dagar. Vi hittade till salu i, visas. Välbyggt stenhus på ett av Veberöds mest populära område med gångavstånd till badet, idrottsplats och Skytteskogen med rikt växt- och djurliv. Bostaden är rymlig och har alla bekväml. Kommunalt VA och el är anslutet och finns i gatan. September 2018 Välkomna till detta enormt stora hus vid naturskönt läge på Tornhillsvägen i norra Lund och ett stenkast från Annehem. Ca 15 minuter till Lund och ESS.