konferenshotell i stockholm

är särskilt konferensintensiva. Alla våra konferenslokaler är utrustade med modern, användarvänlig teknik och gratis WiFi för att er konferens i Stockholm ska bli så lyckad som möjligt! Varmkälla 6, matchracebåtar, en plats skapad för möten 17 minuter från Stureplan, vet du att när du bokar ett möte hos oss på Skogshem Wijk ingår det en massa mervärden. Läs mer om Konferensbolaget, vi arbetar med alla hotell och konferens anläggningar i Sverige. Konferens Sverige, vill Du boka en kickoff eller en konferens utomlands? Vi matchar dina individuella krav mot konferensanläggningar med tillräcklig kapacitet och presenterar sedan alternativ med all information om respektive anläggning: karaktär, läge, reseavstånd och givetvis totalkostnad. Vi som tillhandahåller Konferensanlä är Kontur Konferens.

Under vecka 1 erbjuder vi Fånga dagen redan ifrån måndagen den 1/1 2018. Du hittar oss på det vackra Elfvikslandet ute på Lidingö.konferenshotell i stockholm

Mitt i naturen och endast 30 minuter. I v r natursk na milj s hittar.

Bad i stockholm inomhus, Bussresa halmstad stockholm, City hostel stockholm, Paraplysystemet stockholm stad inloggning,

Vi på Kontur Konferens har lång erfarenhet och bred kunskap om konferensmarknaden. På Konferensanläggningar får du en snabb och komplett bild av de anläggningar som är intressanta, vilka möteslokaler som finns att tillgå och kapaciteten för olika anläggningar. KonferensBolaget kan ta fram arrangemang och paket över hela världen som passar den konferenslösning du är ute efter. Planerar du en firmafest, 50-årsfest eller stundar det för bröllop lika välkommen då! Vi älskar den personliga servicen". Här finns närmare 50 st konferensrum för 2-550 personer, lounger med skärgårdsutsikt, 194 bekväma hotellrum med 233 bäddar. Heldagspa-paketet "Fånga dagen" väljer du när du önskar stanna hos oss över dagen. "Konferensbolaget ger oss värdefullt stöd vid konferensbokning. Henrik Renthsch, VD Netsmart, riktigt bra! Du kan också ange mer detaljerade förutsättningar för din konferens som lokalbehov, logi, närhet till allmänna kommunikationer och många andra parametrar.