bilia däckbyte uppsala

visar däckens bränsleeffektivitet, våtgrepp (bromsförmåga) och bullernivå. Köp dina däck online eller i butik Vi erbjuder köp av däck online när det är dags för dig att byta till nya däck och du är även välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig när det är dags. Hos Hedin Bil i Uppsala kan du få hjälp med det mesta inom däck och genom att förvara dina däck i deras däckhotell i Uppsala sparar du både tid och pengar. Priset är en exklusiv VIP-resa till Alpina VM i Åre med två övernattningar för två personer. . Till vinterhjulen, våra däcktjänster, har du kört på en trottoarkant eller i ett hål? Nedan kan du ta del av en del generell fakta om orten Uppsala. Mellan den 1 december och den 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag ute. Det finns mycket att tänka på när man ska välja däck. Välkommen in till oss!

ppettider och kontaktuppgifter hittar du under respektive avdelning. I Uppsala hittade vi sammanlagt 22 olika d ckhotell att v lja mellan n r du letar efter bra d ckf rvaring i Uppsala. Skulle det vara s att du inte hittar n got d ckhotell i Uppsala som uppfyller dina behov rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra d ckfirmor i Uppsala.

Nya och begagnade bilarbilia däckbyte uppsala

Retro möbler uppsala instagram
Boka bord picknick uppsala

8 Fyrislund 754 50 uppsala, karta och vägbeskrivning till Hedin Bil i Uppsala, erbjuder däckhotell. Då pris på däckbyte och däckhotell varierar mellan, hedin Bil och andra däckfirmor i Uppsala så kan det löna sig att ta reda på pris och utbud av tjänster inom däck hos andra däckhotell i Uppsala samt i hela Uppsala. Fax:, e-post: Däck fälgar, kumlagatan 9, 754 54 Uppsala (Se på karta) Öppettider. Måndag-Fredag 8:00-17:00, lördagar, stängt, söndagar, stängt. Erbjudandet gäller hjul med Volvo Original aluminiumfälg och med däck från Pirelli till nästan ny Volvo. Vinterdäck, från Nokian, Pirelli, Continental och Gislaved.

Landningar uppsala tårta, Tolkskolan i uppsala adress, Vegansk mat uppsala,