göteborg temperatur mars

begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller! Vi kommer att ha en öppen koppning (kaffeprovning) och prova igenom några av deras kaffen. Det är nytt, fräscht och luftigt, och vi har fortfarande en massa plats för goda kaffen, maskiner och tillbehör. Kom och träffa Drop Coffee, Da Matteo, Koppi, Kafferostare Per Nordby och Love Coffee Roasters. 130705 Drop Coffee Vi har nya kaffen från Drop Coffee i butikerna, i helt nya förpackningar! Han har gjort det mesta från att importera och rosta bönor till att agera domare i kaffetävlingar.

V der, g teborg - Tiodygnsprognos
LO k mpar f r j mlikhet, fler jobb och b ttre
Restaurang Bikupan - Högskolerestauranger
Billiga flygresor till, kalmar, jämför alla flyg till, kalmar

Däremot kanske du kan fynda lite kaffe? Trots det så har vi lyckats skicka allt som har beställts till och med torsdag förmiddag, förutom slutsålda varor. Dagen till ära kommer vi ha en massa bra öppnings- erbjudanden med produkter från bland andra jura, Espresso Gear och Monteriva, och en massa kaffe förstås. Läs mer om den här!

Sjöbaren Göteborg
Nk syatelje göteborg öppettider

Vårbrygg är frisk, söt och lätt. Läs mer om kaffet här, och om Bönor för bönor här! 120829 Några fler nyheter på kaffehyllan Sandby kafferosteris nya Kalas Espresso Yard dog från Johan Nyström Simply black från Haugaard 120822 Några nyheter Vi har fått in några nya produkter i nätbutiken: Hario MM-2 kvarn Motta tamper 58 mm Monteriva Conquesta mokama. Hoppas det inte vållar alltför stora problem. Plats köps i butik eller via nätbutiken. Om du har körkort, klarar av tunga lyft, gillar kaffe och vill jobba med härliga människor så läs vidare här. En kurs som är riktad till dig som vill lära dig grunderna i espressohantverket. 141209 Grundkurs i espresso - Vårens datum är satta. 150710, kaffemaskinen har sålt sin butik i Göteborg till Kaffelabbet. 140819 Nu söker vi chaufförer omgående! Vi flyttar och det är med glädje vi bjuder in till invigningen av Kaffemaskinens nya butik!